Logo

Offical Website

Bring your ideas to life

Welkom bij Creatix-code

We do anything that depends on the code

Hoge kwaliteit

We garanderen dat we de nieuwste technologie gebruiken

Snelle Aflevering

We respecteren uw tijd en leveren het project perfect af

volledige bescherming

Beveilig uw site, app en hosting met volledige beveiliging

Technische hulp

Wij bieden het nadat uw project is voltooid om aan uw behoefte te voldoen

Wie we zijn?

OVER ONS

Creatix Code is een web-, app-oplossingenserviceprovider en hosting. Sinds we onze reis in Nederland zijn begonnen, heeft Creatix Code voortdurend nieuwe manieren bedacht om onze klanten een geweldige ervaring te bieden. We hebben ook volledige branding voor onze klanten gemaakt.

Onze missie

Onze belangrijkste taak is om uw ideeën tot leven te brengen en deze ideeën zeer professioneel te creëren met de nieuwste technologie en de strengste beschermingstechnieken, om u te helpen concurreren op deze enorme markt en er een stempel op te drukken.

Onze visie

Creatix Code streeft ernaar het leidende bedrijf te zijn in Nederland, heel Europa en de Arabische wereld in het leveren van programmeerdiensten, bescherming, kunstmatige intelligentie en ontwerpdiensten, en we werken hieraan door de grootste specialisten uit alle landen te leveren.

Onze doelen

Ons doel is om geluk en tevredenheid voor al onze klanten te bereiken, hen te allen tijde volledige ondersteuning te bieden, te werken aan de uitvoering van hun projecten met de hoogst mogelijke kwaliteit en een ideale werkomgeving te creëren voor de uitvoering van creatieve projecten.

Wat doen we?

Onze diensten

BUILDSYSTEMS

systemen bouwen

ServicesOne

web ontwikkeling

Design

web design

apps

app-ontwikkeling

seo

seo diensten

logobranding

branding design

security

beveiligings-diensten

hosting

hosting diensten

Hoor van ons Tevreden klanten

Creatix code Klanten

wat is uw vraag?

FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Ja, Het bedrijf is officieel en geregistreerd in Nederland en het adres is inProf. J.H. Bavincklaan7 ,1183AT Amstelveen.

Nee,het werkteam komt uit meer dan één land, we gebruiken experts uit alle landen na het ondergaan van tests en training om de specialisten te kennen.
Deze vragen worden geplaatst op basis van hun frequentie van onze gewaardeerde klanten.

Wat is uw verzoek?

NEEM CONTACT MET ONS OP

We zouden graag van je horen

Vul het formulier in en we nemen contact met je op

Je bericht is volledig beveiligd en je verzoek heeft alle privacy, het management van Creatix Code is bezig om berichten als eerste te zien

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een plan om een app, web of systeemoplossing te ontwikkelen? Vul dan het formulier in voor een offerte of kostenindicatie. Wij nemen binnenkort contact met u op.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Wilt u kennismaken met de specialisten van Creatix Code? Creatix Code is gevestigd aan de Zanderij 29, Amstelveen. Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.